Foto  Op zoek naar een toffe activiteit voor uw groep? The Island

Op zoek naar een toffe activiteit voor uw groep?

Iedereen kan boulderen. Wij geven een korte boulder-introductie waarna je samen aan de slag kan, en tegelijkertijd iedereen op zijn eigen niveau. De instructeur is er dan vooral bij voor de tips en tricks. Je bent ongeveer 1,5 uur bezig waarna je voldaan aan de bar nog kunt nagenieten van de tops, de spectaculaire moves en het gevoel jezelf te hebben verrast!

Klimmen is een van de meest natuurlijke bewegingen, net als rennen. Bij het klimmen zoek je voortdurend evenwicht met je lichaam, om zo een heleboel kracht te besparen. Boulderen is de meest toegankelijke en tegelijkertijd de meest spectaculaire tak van het sportklimmen. Boulderen is puzzelen met je lichaam. Je wordt er sterk, gespierd, slim, lenig en mooi van. Op een wand van slechts 4 meter hoog probeer je via korte routes omhoog te klimmen. Voor de veiligheid ligt er natuurlijk wel een dikke valmat op de grond. Omdat je zonder touw kunt klimmen, en er meer dan 150 boulders van verschillende moeilijkheidsgraden zijn, die bovendien constant vernieuwd worden, is het klimmen in een boulderhal eindeloos uitdagend en tegelijkertijd is het instapniveau lekker laag.

  • Inclusief entree
  • Inclusief huurschoenen
  • Inclusief instructeurs
  • Voor bedrijven of studenten

Een leuk team uitje geeft je energie

Het was zo gaaf!

"Vooraf waren we best nerveus eigenlijk. Maar iedereen heeft echt een super toffe tijd gehad. We waren echt verbaasd hoe goed het ging en hoe leuk het was.”"

Studentengroep

€ 17,00 per persoon (inclusief entree, huurschoenen en instructeurs).

Groepsuitje/bedrijfsuitje

€ 21,00 per persoon (inclusief entree, huurschoenen en instructeurs).

Groepsuitje/bedrijfsuitje

€ 27,00 per persoon (inclusief entree, huurschoenen, instructeurs en twee drankjes naar keuze)

Inschrijven

Beter en sterker worden in klimmen en boulderen? Laat ons via het formulier weten dat je met ons wil trainen.

Optioneel
Optioneel